Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: marți, 13 octombrie 2015 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 octombrie 2015

MAZARE CU PULPE DE PUI

INGREDIENTE
4 pulpe de pui
1 ceapa mare tocata marunt
1 ardei gras rosu tocat cubulete
2 rosii decojite tocate marunt
600 g.mazare
250 ml.suc de rosii
1 lingura bulion
4 catei de usturoi pisati
3 linguri ulei
1 legatura marar
sare dupa gust

Carnea se rumeneste usor  pe toate partile.Ceapa se inabusa cu putina apa si o lingura de ulei.Se adauga usturoiul,rosiile,ardeiul si putina sare si se lasa la foc mic 10 minute.Se adauga sucul de rosii, si carnea si se fierb impreuna 10 minute.La final se adauga mazarea si bulionul si se continua fierberea pana se inmoaie mazarea.Se stinge focul si se adauga mararul tocat fin.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live