Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 6 aprilie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 aprilie 2012

PESTE CU SOS LA CUPTOR


INGREDIENTE
1 kg.macrou cantarit curatat
1/2 pahar ulei
80 ml.otet
1 pahar vin alb
Pestele curatat si spalat se taie in doua pe lungime,apoi se taie bucati.Se aseaza in tava de la aragaz si se toarna peste el otetul,vinul si uleiul.Se lasa la macerat in cuptorul incins 10 minute.

SOSUL
4 linguri rase bulion
2 pahare apa
2 capatani de usturoi
4 foi de dafin
sare dupa gust
piper boabe
Usturoiul se piseaza,apoi se amesteca bine cu restul ingredientelor.Se toarna sosul deasupra  pestelui si se da la cuptor pana se patrunde bine.Dafinul se scoate si se arunca atunci cand pestele este gata.
Dianei acest peste ii place cu paine,dar merge bine si cu mamaliguta.Se pregateste rapid si este foarte gustos.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live