,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Totalul afișărilor de pagină
vineri, 6 aprilie 2012
PESTE CU SOS LA CUPTOR
INGREDIENTE
1 kg.macrou cantarit curatat
1/2 pahar ulei
80 ml.otet
1 pahar vin alb
Pestele curatat si spalat se taie in doua pe lungime,apoi se taie bucati.Se aseaza in tava de la aragaz si se toarna peste el otetul,vinul si uleiul.Se lasa la macerat in cuptorul incins 10 minute.
SOSUL
4 linguri rase bulion
2 pahare apa
2 capatani de usturoi
4 foi de dafin
sare dupa gust
piper boabe
Usturoiul se piseaza,apoi se amesteca bine cu restul ingredientelor.Se toarna sosul deasupra pestelui si se da la cuptor pana se patrunde bine.Dafinul se scoate si se arunca atunci cand pestele este gata.
Dianei acest peste ii place cu paine,dar merge bine si cu mamaliguta.Se pregateste rapid si este foarte gustos.Pofta buna.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)