Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 20 ianuarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 ianuarie 2012

BORS CU INIMI SI PIPOTE


INGREDIENTE
1 kg.pipote si inimi
4 linguri ulei
2 cepe
1 morcov mic
1 radacina mica de patrunjel
1 bucatica de telina
1 ardei gras rosu
3 cartofi potriviti
7 rosii potrivite
250 ml.suc de rosii
1 legatura patrunjel
2 legaturi leustean
bors dupa gust
sare dupa gust
Pipotele si inimile se curata si se spala,apoi se oparesc 5 minute.Se scurg de apa,se spala iar si apoi se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare.Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei si putina zeama de  carne pana devine sticloasa.Se adauga sucul de rosii,o parte din verdeata tocata marunt,sare dupa gust,cartofii taiati cubulete,ardeiul,telina,morcovul,patrunjelul radacina, taiate cubulete sau rondele,rosiile curatate de coaja si taiate marunt,si putina zeama de carne,si se calesc impreuna 10 minute.Se toarna in oala peste pipote si inimi si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie legumele.La final se adauga borsul fiert separat si restul de verdeata.
Este o ciorba foarte gustoasa.Pofta buna.

TuneList - Make your site Live