Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 6 iunie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 iunie 2012

PRAJITURA CU BRANZA SI NUCA

Am facut pentru Diana o prajitura cu branza,dar putin mai altfel.Ii plac foile de placinta coapte,nuca si branza de vaci si am incercat sa le combin sa vad ce-mi iese.A fost pe placul ei,asa ca sunt multumita.
INGREDIENTE
500 g.foi de placinta
600 g.branza de vaci
200 g.smantana
1 lingura scortisoara macinata
120-140 g.miere
200 g.nuca rupta bucatele
1 lingura zahar
50 ml.apa
putina sare
Foile de placinta se coc pe rand in cuptorul bine incins pana se rumenesc.Se sfarama apoi,dar nu foarte marunt.
Branza de vaci se amesteca bine cu smantana,mierea,scortisoara si putina sare.Se da la frigider o ora,apoi se adauga 3 linguri de foi macinate si se omogenizeaza.Un vas de sticla se unge cu putin unt,apoi se presara un strat de foi,apoi un strat de branza,un strat de nuca.Ultimul strat este de foi.Se face un sirop din apa si zahar,apoi se unge stratul de foi.Se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu scortisoara,iar deasupra se presara nuci.Se da la frigider 1-2 ore,apoi se serveste.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live