5 oua
4 linguri zahar
4 linguri faina
1 lingura cacao
putina sare
Faina si cacaua se amesteca apoi se cern.Albusurile se mixeaza impreuna cu sarea si zaharul pana devin bezea.Se adauga faina.Se amesteca de sus in jos cu o paleta ca sa nu se lase aluatul.Se coace in cuptorul incins.Fierbinte se ruleaza cu hartia si se lasa la rece.
INGREDIENTE CREMA
150 ml.frisca mixata spuma tare
250 g.mascarpone
3 linguri zahar pudra vanilat
Mascarpone se amesteca bine cu zaharul si cu frisca.Se intinde crema pe foaia de rulada,se presara cu fructe confiate,apoi se ruleaza si se da la rece cateva ore.
INGREDIENTE GLAZURA
100 g.ciocolata amaruie
2 linguri unt
1 lingura ulei
1 lingura apa
Se amesteca si se topesc la bain-marie.Se glazureaza rulada,apoi se da la frigider.
Pofta buna!