Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 19 martie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 martie 2012

BORS CU CARNE DE PORC 2

INGREDIENTE
1 kg.carne de porc cu os
2 cepe
1 morcov
1 patrunjel radacina
1 bucatica de telina
1 gogosar rosu
1 ardei iute
2 rosii
200 ml.suc de rosii
2 linguri ulei
2 linguri taietei de casa
4 legaturi leustean
2 legaturi patrunjel
1 cartof
bors dupa gust
sare dupa gust
Carnea se spala si se pune la fiert.Se lasa sa dea cateva clocote,apoi se scurge de apa se spala si se pune iar la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Se lasa sa fiarba doar pe jumatate.Ceapa se toaca marunt si se inabusa cu uleiul si putina apa.Se adauga morcovul,patrunjelul radacina,gogosarul,ardeiul iute,telina,o parte din verdeata si se lasa sa se caleasca amestecand periodic 10 minute.Se adauga rosiile si sucul de rosii,si se mai lasa cateva minute la foc mic.Se rastoarna in oala peste carne si se lasa la fiert pana se inmoaie legumele si carnea,apoi se adauga cartoful taiat cubulete si se mai fierbe 10 mnute.La final se adauga taieteii ( fierti separat si trecuti sub jet de apa rece),borsul fiert separat si se mai dau cateva clocote.Se ia oala de pe foc,se adauga restul de verdeata si se acopera.
Este binevenita oricand.Pofta buna.

TuneList - Make your site Live