Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 9 martie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 martie 2012

RULADA CU OU SI PIEPT DE PUI

INGREDIENTE
800 g.piept de pui
4 oua
200 g.unt
1 gogosar rosu
1 lingura mustar
1 ceapa
2 foi de dafin
1 legatura patrunjel
sare dupa gust
Pieptul de pui se spala se taie si se pune la fiert cu ceapa,dafinul si sare.Dupa ce a fiert bine se scurge de apa si se toaca de doua ori prin masina de tocat carne.
Ouale se fierb tari,se curata si se paseaza cu furculita.Patrunjelul se toaca fin.Se freaca 50g.de unt cu mustarul,apoi se adauga patrunjelul si ouale si se omogenizeaza.Untul ramas se amesteca bine cu gogosarul taiat cubulete mici,carnea tocata si sare dupa gust.
Pe o folie alimentara se intinde compozitia din piept de pui, iar peste ea se intinde compozitia de oua.Se ruleaza cat mai strans posibil cu ajutorul foliei,apoi se tine la frigider cateva ore,apoi se taie.
Este gustoasa si consistenta.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live