INGREDIENTE
1 piept de pui
1 morcov
1 bucatica de telina
1 ceapa mare
2 linguri ulei
3 catei de usturoi
3 cartofi
2 litri supa de pui
4 linguri taietei de casa
1 varf cutit oregano
1 varf cutit cimbru
sare dupa gust
Pieptul de pui se taie felii mai grosute si se coace la gratar.Morcovul se taie rondele subtiri.Telina se taie feliute subtiri.Ceapa se taie marunt.Usturoiul se piseaza.Taieteii se fierb separat,apoi se trec sub jet de apa rece pentru a indeparta amidonul.Ceapa,usturoiul,morcovul si telina se inabusa cu uleiul si putina apa 20 minute.Se adauga supa de pui,cartofii si sarea.Se lasa la fiert pana se inmoaie legumele.La final se adauga carnea taiata bucatele si taieteii,si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se ia vasul de pe foc si se adauaga oregano si cimbrul.
Este super gustoasa,si are o culoare grozava.Pofta buna.