Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 4 februarie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 februarie 2013

BORS TARANESC

INGREDIENTE
800 g.spata de porc
2 cepe
1/2 telina mica
1 radacina patrunjel
1 morcov
2 cartofi
2 ardei grasi
1 ardei iute
4 catei de usturoi
3-4 linguri bulion
200 ml.suc de rosii
2 linguri ulei
3 legaturi leustean
1 legatura patrunjel
1 lingurita cimbru
400 ml.bors de casa
taietei de casa
sare dupa gust
Taieteii se fierb,apoi se trec sub jet de apa rece.Carnea spalata si taiata se fierbe cateva clocote,apoi se scurge de apa si se spala inca o data.Se pune la fiert in apa calda cu putina sare.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in ulei cu putina apa.Se adauga morcovul,telina,o parte din verdeata,patrunjelul radacina,ardeii grasi,ardeiul iute si usturoiul si se calesc impreuna 20-25 minute,amestecand periodicSe adauga treptat si putina apa rece.Se adauga sucul de rosii si bulionul si se mai lasa la foc cateva minute.Se adauga apoi cartofii si carnea fiartaSe inabusa totul 5 minute,apoi se rastoarna in zeama in care a fiert carnea si se lasa la fiert la foc potrivit pana  cand se inmoaie legumele.La final se adauga borsul fiert separat si taieteii si se mai lasa cateva clocote.Se ia vasul de pe foc si se adauga restul de verdeata si cimbrul.Se acopera.

Pofta buna!

TuneList - Make your site Live