Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 26 octombrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 octombrie 2011

BRANZA TOPITA CU SMANTANA



INGREDIENTE
1 l.lapte
1 kg.branza de vaci scoapta
3 oua
200 g.unt
400 ml.smantana
1,1/2 lingurita bicarbonat
sare dupa gust
Untul se lasa la temperatura camerei.Se pune laptele la fiert,cand da in clocot se adauga branza si se amesteca continuu 5 minute,apoi se pune la scurs in tifon si se lasa cateva ore.Se toaca apoi prin masina de tocat carne.
Branza macinata se amesteca bine cu untul,ouale,sare dupa gust si bicarbonatul nestins,apoi se lasa la macerat 7 ore in frigider.Dupa acest timp se rastoarna compozitia intr-o oala cu fundul dublu ,se pune la foc mic si se amesteca continuu cu lingura de lemn pana devine o pasta fluida. fara boturi.Se ia vasul de pe foc,se adauga smantana,se portiveste de sare si se omogenizeaza.
Se toarna in forme si se lasa sa se raceasca bine,apoi se acopera si se da la frigider.Ca sa fie diversificata am impartit compozitia in trei.O parte am amestecat-o cu sunca taiata cubulete,o parte am amestecat-o cu un ardei rosu taiat cubulete,iar o parte am lasat-o simpla.Este foarte buna si stii exact ce contine.Pofta buna.











TuneList - Make your site Live