Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 7 octombrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 octombrie 2011

GOGOSARI CU SOS


INGREDIENTE
40 de gogosari carnosi
1 lingura mare sare neiodata
1 lingura piper boabe
4-5 foi de dafin
cateva crengute de telina
restul ingredientelor se masoara cu un borcan de 400 g.
1 borcan cu bulion
1 borcan cu otet
1 borcan cu ulei
1 borcan cu zahar tos
1 borcan cu apa
Gogosarii spalati si curatati,se taie fideluta.
Restul ingredientelor se amesteca intr-o oala mare si se formeaza sosul.Se pune vasul pe aragaz la foc mic si se lasa pana incepe sa fiarba.
Se adauga gogosarii si se lasa la fiert 15 minute,amestecand periodic.Dupa acest timp se scot crengutele de telina  si foile de dafin si se arunca.
Se pun fierbinti in borcanele care au fost sterilizate  la cuptor.Se invelesc borcanele in paturi si se lasa asa pana se racesc complet.Sunt grozav de buni.Pofta buna.




TuneList - Make your site Live