Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 10 septembrie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 septembrie 2012

RULADA CU MASCARPONE,CACAO SI FRISCA

INGREDIENTE BLAT
6 oua
4 linguri zahar
5 linguri faina
1 lingurita praf de copt
putina sare
Faina si praful de copt se amesteca apoi se cern.Albusurile se mixeaza cu sarea si zaharul pana se intaresc bine.Se adauga galbenusurile si se mixeaza pana se incorporeaza.La final se adauga treptat faina,si se amesteca de sus in jos cu o paleta ca sa nu se lase aluatul.Se toarna compozitia in tava mare de la aragaz,tapetata cu hartie pentru copt unsa cu ulei.Se coace in cuptorul bine incins 15 minute.Calda,se ruleaza cu tot cu hartie.Se lasa la racit.
INGREDIENTE CREMA
250 g.mascarpone
200 g.frisca
2 linguri zahar pudra
1 lingura zahar pudra vanilat
1 lingura cacao
Frisca se mixeaza spuma tare.Cacaoa se cerne.Mascarpone se mixeaza impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Se adauga frisca si cacaoa si se omogenizeaza.Se desface blatul,se intinde crema,apoi se ruleaza.Se da la rece o ora,apoi se orneaza dupa preferinta.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live