Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 30 iulie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 iulie 2012

GEM DE CAISE


INGREDIENTE
3 kg.caise
900 g.zahar (sau mai mult,dupa gust)
Caisele se cantaresc dupa ce au fost curatate de samburi.Se pun intr-o oala mai mare impreuna cu zaharul.Se fierb la foc mare(asa isi pastreaza culoarea frumoasa) 35-40 minute,amestecand continuu.Se ia spuma care se formeaza de cate ori este nevoie.Se pune gemul fierbinte in borcane.Se inveleste fiecare borcan intr-un prosop,apoi se pun toate la sterilizat intr-o oala cu apa calda.Se sterilizeaza 50 de minute,din momentul in care fierbe apa.Se lasa sa se raceasca borcanele,apoi se depoziteaza in pivnita.
Imi place foarte mult sa-mi ramana fructe intregi  prin gemul acesta delicios.Pofta buna!

TuneList - Make your site Live