Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: duminică, 27 martie 2016 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 martie 2016

MANCARE CU PIPOTE SI CARTOFI

INGREDIENTE
1 kg.pipote
2 cepe tocate marunt
1 morcov ras fin
4 cartofi taiati cuburi
1 lingura bulion
8 graunte de usturoi pisati
100 ml.suc de rosii
2 linguri ulei
1 frunza dafin
sare dupa gust
Pipotele se rumenesc usor pe toate partile apoi se fierb pana se inmoaie.Ceapa,morcovul,usturoiul,sucul de rosii,bulionul si 1/2 lingurita de sare se inabusa 10 minute,amestecandu-se periodic.Se adauga cartofii,se amesteca si se mai lasa la foc mic cateva minute.Se rastoarna totul intr-o oala,se adauga pipotele,frunza de dafin si 400 ml.supa de carne.Se lasa la fiert la foc mic pana se inmoaie legumele.Dafinul se scoate din mancare si se arunca.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live