Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 9 aprilie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 aprilie 2012

LIPII UMPLUTE CU FASOLE SI PORUMB


INGREDIENTE
4-5 lipii libaneze
1/2 conserva porumb
1 conserva mica fasole rosie
1 conserva rosii in suc propriu
1/2 lingurita boia dulce/iute
4 felii de dovlecel
1 ceapa potrivita
7 catei de usturoi
2 linguri ulei
1 lingurita amidon
sare dupa gust
Dovlecelul se fierbe in apa cu sare,apoi se taie cubulete.Ceapa se rade pe razatoarea mica.Usturoiul se piseaza.Amidonul se dizolva cu putina apa rece.Intr-o tigaie se incinge uleiul si se adauga ceapa,usturoiul,rosiile si sare dupa gust.Se amesteca 5 minute.Se adauga apoi porumbul,dovleceii,fasolea si boiaua.Se omogenizeaza bine,si se lasa la foc mic 5-6 minute amestecand continuu.La final se adauga amidonul si se amesteca pana se ingroasa sosul.Se umplu lipiile si se servesc.
Sunt gustoase si satioase.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live