Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 14 octombrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 14 octombrie 2011

SUPA DE ROSII


  
INGREDIENTE
1 kg.de rosii
5 linguri de orez
1 ardei gras rosu
2 cepe
1/2 telina potrivita
1 morcov mic
2 legaturi leustean
3 linguri ulei
sare dupa gust
Rosiile se oparesc si se curata de pielita.Ardeiul,telina si morcovul se taie rondele.Ceapa se toaca marunt.Leusteanul se taie marunt.Ceapa se caleste in ulei pana devine sticloasa.Se adauga morcovul,telina si ardeiul si se mai calesc impreuna 7-8 minute la foc potrivit amestecand periodic.
Se toarna apoi zarzavatul calit  intr-o oala in care se pune 1,5 l.apa rece.Se lasa sa fiarba la foc potrivitOrezul se fierbe separat. Rosiile se paseaza la blender cateva minuteSe toarna in oala peste legumele fierte.Se lasa la fiert impreuna 10 minute,apoi se adauga orezul si se mai lasa la foc mic 10-15 minute.Se ia  oala de pe foc,se adauga leusteanul si se acopera vasul cu un capac.Se serveste calda sau rece.Pofta buna va doresc.










TuneList - Make your site Live