Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 23 iulie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 iulie 2012

GALUSTE CU ZARZARE / CAISE

INGREDIENTE
100 g.branza de vaci
1 ou
2 galbenusuri
100 g.unt
3 linguri pesmet
1 lingura zahar tos
putina sare
faina
zahar pudra vanilat
caise sau zarzare
zahar cubic
Untul (70 g.) se topeste,apoi se adauga oul,galbenusurile,sarea,zaharul tos si branza.Se amesteca bine,apoi se adauga faina pana se obtine un aluat potrivit de tare care poate fi modelat.
Fructele (eu am avut caise) se curata de samburi,fara insa a se rupe.Se aseaza in mijlocul lor cate un cubulet de zahar.Se ia cate o bucatica de aluat si se intinde.Se aseaza  fructul,apoi se strange modelandu-se o biluta.
Intr-o oala potrivit de mare,se pune apa si putina sare.Cand da in clocot apa,se adauga galustele.Se lasa la fiert 15-20 minute la foc potrivit.Se scot apoi pe o farfurie.
Untul ramas se topeste,se adauga pesmetul si se amesteca bine cateva minute,apoi se ia vasul de pe foc.Se tavalesc galustele prin pesmet si prin zahar pudra vanilat.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live