Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: marți, 13 septembrie 2016 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 septembrie 2016

LASAGNIA CU BRANZA,CARNE SI CARNATI

INGREDIENTE UMPLUTURA CU CARNE
1kg.carne amestec vita-porc
4 carnati proaspeti
1 capatana mica de usturoi
2 cutii rosii in suc-450 g.cutia
400 ml.suc de rosii
2 linguri bulion
1 lingurita zahar
1/2 lingurita oregano
1/2 lingurita busuioc
1/2 lingurita maghiran
Carnea si carnatii se toaca,apoi se inabusa pana-si schimba culoarea.Se adauga condimentele,usturoiul pisat,rosiile taiate cuburi,sare dupa gust,zaharul,bulionul si sucul de rosii.Se lasa la fiert la foc mic 35 minute.Se amesteca periodic.
INGREDIENTE CREMA DE BRANZA
200 g.cas
200 g.urda
1/2 lingurita busuioc
2 oua
Se amesteca toate la un loc.Se adauga sare dupa gust.
Lasagnia se fierb partial.Intr-o tava se asaza un strat de carne,lasagnia,carne,branza,lasagnia,carne,branza si tot asa pana se termina compozitia.Ultimul strat este de lasagnia.Se coace in cuptorul bine incins 40-45 minute la foc potivit.Cu 5 minute inainte de a fi scoase se rade cascaval deasupra.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live