Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 7 mai 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 mai 2012

INGHETATA CU ROM,STAFIDE SI CIOCOLATA


INGREDIENTE
4 albusuri
300 g.zahar pudra
1 lamaie-doar sucul
260 g.ciocolata amaruie (50%cacao)
40 ml.esenta de rom
1 l.frisca (30% grasime)
Stafidele se pun la inmuiat in esenta 35-40 minute.Albusurile se mixeaza cu putina sare si zaharul pana se intaresc.Se adauga sucul de lamaie si se mixeaza in continuare pana devin bezea.Frisca foarte rece se mixeaza spuma,apoi se adauga ciocolata topita la bain-marie si se omogenizeaza cu o paleta.Se adauga apoi stafidele.La final se incorporeaza bezeaua.Se rastoarna intr-o caserola si se da la congelator.
Este o inghetata cremoasa, fara cristale de gheata.Pofta buna!

TuneList - Make your site Live