Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 8 noiembrie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 noiembrie 2013

TORT CU DOUA CREME DE CIOCOLATA


INGREDIENTE PENTRU UN BLAT
1 lingura faina
1 lingura cacao
2 linguri zahar
2 oua
2 linguri lapte
1 varf lingurita praf de copt
putina sare
1 lingura esenta cafea

Se coc trei blaturi.
Faina,cacaua si praful de copt se amesteca apoi se cern.Albusurile sa bat spuma cu sarea,apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devin bezea.Se adauga galbenusurile si esenta,iar la final se adauga faina.Se amesteca de sus in jos ca sa nu se lase compozitia.Se toarna intr-o forma de 24cm.
INGREDIENTE CREMA DE CIOCOLATA CU ROM
200 ml.frisca lichida
240 g.ciocolata cu rom
Frisca impreuna cu ciocolata se pun la bain-marie.Se amesteca pana cand se topeste ciocolata,apoi se da vasul la frigider pentru doua ore.Se mixeaza pana devine pufoasa.

INGREDIENTE CREMA DE CIOCOLATA CARAMEL
200 ml.frisca lichida
200 g.ciocolata caramel
Frisca impreuna cu ciocolata se pun la bain-marie.Se amesteca pana cand se topeste ciocolata,apoi se da vasul la frigider pentru o ora.Se mixeaza pana devine pufoasa.
Blaturile se insiropeaza cu un sirop facut din apa cu esenta de rom si vanilie.Cremele fiind dulci nu mai trebuie  adaugat zahar.Se monteaza tortul,apoi se decoreaza dupa preferinta.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live