Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 21 decembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 decembrie 2011

MERE CU SCORTISOARA CARAMELIZATE


INGREDIENTE
4 mere potrivit de mari
300 g.zahar tos
60 ml.apa rece
1 lingurita scortisoara macinata
Apa si scortisoara se amesteca.Marele se spala,apoi se sterg bine.Se infinge in fiecare mar un betisor pentru frigarui.Zaharul se pune la caramelizat la foc potrivit,amestecand continuu.Dupa ce s-a caramelizat se adauga putin cate putin apa amestecata cu scortisoara (atentie mare la aburi,pot arde foarte tare),si se amesteca pana devine un sirop curgator.
Se aseaza cate un mar in vasul cu zaharul caramelizat,si se acopera bine pe toata suprafata,cu ajutorul unei linguri.
Se aseaza pe o farfurie,si apoi se servesc.Sunt foarte parfumate.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live