Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 4 noiembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2011

INGHETATA CU LAPTE CONDENSAT


INGREDIENTE
500 ml.frisca (30%grasime)
450 g.lapte condensat  http://diamar99.blogspot.com/search/label/LAPTE%20CONDENSAT.
1 plic zahar vanilat
Frisca se mixeaza spuma.Se adauga zaharul vanilat si laptele condensat si se omogenizeaza cu o paleta.Se toarna intr-o caserola si se da la congelator 8-9 ore pana se intareste bine.Este o inghetata cremoasa,fara cristale de gheata.

Diana a vrut sa-i fac sandwich,asa ca m-am conformat.Am taiat o foaie mare de napolitana in doua bucati egale,le-am uns cu o glazura de ciocolata.Am asezat inghetata intre foi,am presat-o si apoi am dat-o la congelator.
GLAZURA DE CIOCOLATA
100 g.ciocolata amaruie(50%cacao)
50 ml.frisca lichida
1 lingura apa
Se rupe ciocolata bucatele si se pune intr-un vas la bain-marie impreuna cu frisca si apa.Se amesteca pana se topeste ciocolata.
Dupa ce s-a intarit foarte bine,am taiat-o in bucati potrivite,am decorat-o cu putina ciocolata topita,si gata inghetata.Pofta buna.










TuneList - Make your site Live