Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: joi, 3 octombrie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

joi, 3 octombrie 2013

PRAJITURA CU BRANZA SI CACAO

INGREDIENTE BLAT
5 oua
12 linguri ulei
12 linguri zahar
12 linguri lapte
12 linguri faina
1 lingura cacao
10 g.praf de copt
putia sare

INGREDIENTE UMPLUTURA
800 g.branza de vaci
7 linguri de zahar
3 oua
150 g.stafide
3 linguri amidon
1 lingura gris
coaja de lamaie
1 lingurita praf de copt
putina sare
Se amesteca toate la un loc.

Faina,cacaua si praful de copt se amesteca,apoi se cern.Se mixeaza ouale cu zaharul si sarea.Se adauga laptele,uleiul si faina amestecand bine dupa fiecare.Se tapeteza o tava cu hartie pentru copt,care se unge cu putin unt.Se toarna o parte din compozitia pentru blat.Se intinde deasupra branza,apoi se acopera cu restul de compozitie pentru blat.Se coace in cuptorul bine incins.Se lasa sa se raceasca,apoi se pudreaza.
Pofta buna!
Am luat reteta de pe internet.
TuneList - Make your site Live