INGREDIENTE BLAT
5 oua
5 linguri suc de rosii
5 linguri faina
4 linguri apa
1/4 lingurita sare
Albusurile se mixeaza spuma tare cu sarea.Se adauga sucul de rosii,apa si galbenusurile.La final se incorporeaza treptat faina.Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pentru copt,si se unge cu putin ulei.Se toarna compozitia si se coace 15 minute la foc potrivit,apoi se ruleaza calda cu hartia.
INGREDIENTE UMPLUTURA
400g.ciuperci taiate feliute
300g.sunca de curcan taiata cubulete
1 ceapa potrivit de mare taiata marunt
1 legatura patrunjel tocat fin
2 linguri pesmet
2 oua
sare dupa gust
Ceapa se inabusa in ulei si putina apa pana se inmoaie.Se adauga ciupercile si se amesteca pana scade apa pe care o lasa.Se ia vasul de pe foc si se adauga ouale,verdeata,sunca si sare dupa gust.Se pune vasul iarasi la foc mic si se amesteca pana se leaga ouale.Se adauga pesmetul si se omogenizeaza.Se desface foaia de rulada,se intinde umplutura,apoi se ruleaza cat mai strans.Se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie.
Pofta buna!