Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: joi, 6 iunie 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 iunie 2013

FASOLE CU CIOLAN AFUMAT


INGREDIENTE
800 g.fasole
1 ciolan afumat dezosat
2 cepe
12 catei de usturoi
1 lingura amidon
2 foi de dafin
1/2 lingurita cimbru
1 lingurita boia dulce
2 linguri ulei
1 ardei gras rosu
3 linguri bulion
200 ml.suc de rosii
1/2 legatura marar
1/2 legatura patrunjel
sare dupa gust
Fasolea se fierbe de doua ori cate 10 minute,apoi se scurge.Se pune iarasi la fiert in apa clocotita impreuna cu bucatile de carne.Se lasa la fiert pana cand fasolea este fiarta pe jumatate.Se scot bucatile de ciolan din oala.Ceapa se taie marunt si se inabusa cu uleiul si sucul de rosii 10-15 minute.Se aduga ardeiul taiat cubulele mici,usturoiul pisat,bulionul,cimbrul,dafinul,boiaua si verdeata taiata marunt.Se lasa la fiert 30 de minute,adaugandu-se putin cate putin zeama de fasole.
Dupa 30 de minute se scoate dafinul si se arunca,iar compozitia se toarna peste fasole.Se continua fierberea la foc mic pana cand este fasolea bine fiarta.Se adauga bucatile de ciolan si se mai lasa la foc cateva clocote.La final se adauga amidonul dizolvat in putina zeama de fasole si se amesteca pana se ingroasa.
Este o mancare foarte gustoasa.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live