Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 15 februarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 februarie 2012

PAINE CU SUC SI PIURE DE MORCOV


INGREDIENTE
250 ml.suc de morcov
2 linguri piure de morcov
1 ou
1 lingurita sare
50 ml.ulei
420 g. faina
1,1/2 lingurita drojdie uscata
Faina se cerne de doua ori pentru a fi cat mai aerata.Se pun ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea scrisa,apoi se seteaza masina la programul framantat+dospit.Eu las aluatul doar la framantat de doua ori,apoi il scot din cuva si il pun la crescut intr-un lighean intr-un loc ferit de curent (cuptorul cu microunde nepornit).Se lasa la crescut pana-si dubleaza volumul.
Se formeaza bilute de marimea dorita,si se aseaza intr-o forma.Se lasa iarasi la crescut pana-si dubleaza volumul.Se unge painea cu galbenus de ou amestecat cu putin lapte,si se presara seminte de mac si seminte de susan.Se coace in cuptorul bine incins la foc potrivit pana se aureste frumos.
Este foarte pufoasa si gustoasa.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live