Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 6 ianuarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 ianuarie 2012

PATEU DIN CARNE DE PUI

INGREDIENTE
1 pui
200g.unt
3-4 frunze de dafin
1 lingurita patrunjel uscat
2 cepe potrivite
sare dupa gust
Untul se lasa la temperatura camerei.Puiul se curata,se spala si se pune la fiert.Se lasa sa dea cateva clocote,apoi se varsa apa si se spala iar carnea.Se pune apoi la fiert cu apa calda.Se adauga frunzele de dafin si 1/2 lingurita de sare.Se lasa la fiert la foc potrivit pana se inmoaie foarte bine carnea.Se scoate carnea din apa si se lasa sa se raceasca,se curata de piele (care se arunca)apoi se scoate de pe oase.Ceapa se taie marunt si se pune la inabusit  cu 2 linguri de unt si putina zeama de carne.Se lasa la foc potrivit 10 minunte,apoi se adauga carnea si se calesc impreuna 20-25 minute.Se lasa la racit si apoi se pune totul la robot,se adauga untul,patrunjelul si sare dupa gust.Se paseaza totul foarte bine.Se pastreaza la frigider.
Este foarte bun si satios.
Am luat reteta de pe internet,nu mai stiu exact de unde.
TuneList - Make your site Live