Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 2 noiembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 noiembrie 2011

BORS CU FASOLE


INGREDIENTE
1 kg.de fasole noua
1 morcov
4 cepe potrivite
1 patrunjel radacina
1 telina mica
3 rosii
2 ardei iuti
4 legaturi leustean
1 legatura patrunjel
3 crengute de cimbru
4 linguri ulei
1 ardei gras rosu
2 linguri bulion
sare dupa gust
bors dupa gust
Ceapa se toaca marunt.Morcovul,ardeiul,ardeii iuti,partunjelul radacina si telina, se taie cubulete.Rosiile curatate de pielita se toaca cubulete.Verdeata se taie marunt.Fasolea se spala si se pune la fiert.Se lasa sa dea cateva clocote si apoi se varsa apa.Se pune iar la fiert cu apa fierbinte si putina sare.Cat timp fierbe fasolea se pregatesc legumele.Ceapa se inabusa in ulei si putina apa pana devine sticloasa.Se adauga  morcovul,patrunjelul radacina,telina,sare dupa gust,adreiul gras si ardeii iuti si se lasa sa se caleasca impreuna 10-15 minute amestecand periodic.Se adauga bulionul,rosiile,patrunjelul verde si doua legaturi de leustean,si se lasa la foc 10 minute amestecand.

Se rastoarna totul in oala peste fasole si se lasa la fiert la foc potrivit pana sa inmoaie legumele.La final se adauga borsul fiert separat si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se ia vasul de pe foc,se adauga cimbrul si restul de leustean si se acopera. .
Este foarte bun si aromat.Va doresc Pofta buna.





TuneList - Make your site Live