Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 30 ianuarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 ianuarie 2012

BORS CU CARNE DE PORC


INGREDIENTE
600 g.carne de porc
2 cepe mari
1 gogosar
1 ardei gras
1 rosie mare
1 morcov
1 radacina de patrunjel
2 linguri ulei
100 g.fasole verde
2 cartofi potriviti
1 ardei iute
3 linguri taietei de casa
3 legaturi leustean
1 legatura patrunjel
sare dupa gust
bors dupa gust
Morcovul,ardeiul iute,ardeiul gras,rosia,radacina de patrunjel si gogosarul se taie cubulete sau rondele.Cartofii se taie cuburi.Taieteii se fierb in apa cu putina sare,apoi se trec sub jet de apa rece pentru a indeparta amidonul.Verdeata se taie marunt.Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei si putina apa.Se adauga carnea si se lasa sa se caleasca pana-si schimba culoarea.
Se adauga morcovul,rosia,o parte din verdeata,ardeiul iute,radacina de patrunjel,ardeiul gras,gogosarul,si se amesteca.Se rastoarna totul intr-o oala,se adauga apa fierbinte si se lasa la fiert pana cand este carnea partial fiarta.Se adauga cartofii si fasolea verde si se lasa la fiert inca 20-25 minute.La final se adauga taieteii si borsul fiert separat si se mai dau cateva clocote.Se ia vasul de pe foc,se adauga restul de verdeata si se acopera.
Se serveste cu smantana sau cu ce doreste fiecare.Pofta buna.


TuneList - Make your site Live