Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: sâmbătă, 3 august 2013 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 august 2013

CREMSNIT


INGREDIENTE
1 pachet foi pentru cremsnit
1 l.lapte
40 g.unt
120 g.amidon
200 g.zahar tos
3 linguri zahar vanilat
1 lingura coaja de lamaie
3 oua
putina sare
Ouale se mixeaza cu zaharul tos si sarea.Se adauga treptat amidonul si se mixeaza pana se incorporeaza bine.Se toarna laptele putin cate putin si se amesteca bine cu o lingura.Se toarna compozitia intr-o oala si se lasa la foc mic pana cand se ingroasa,amestecand continuu ca sa nu se prinda.Se ia vasul de pe foc si se adauga untul,zaharul vanilat si coaja de lamaie.Se aseaza crema fierbinte intre foi,apoi se lasa la loc racoros 10-12 ore.Se taie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live