INGREDIENTE
4 pulpe de pui
1 ceapa mare tocata marunt
1 ardei gras rosu tocat cubulete
2 rosii decojite tocate marunt
600 g.mazare
250 ml.suc de rosii
1 lingura bulion
4 catei de usturoi pisati
3 linguri ulei
1 legatura marar
sare dupa gust
Carnea se rumeneste usor pe toate partile.Ceapa se inabusa cu putina apa si o lingura de ulei.Se adauga usturoiul,rosiile,ardeiul si putina sare si se lasa la foc mic 10 minute.Se adauga sucul de rosii, si carnea si se fierb impreuna 10 minute.La final se adauga mazarea si bulionul si se continua fierberea pana se inmoaie mazarea.Se stinge focul si se adauga mararul tocat fin.
Pofta buna!
7 comentarii:
Bună draga mea,Mihaela!
Sincer,de mult nu am mai mâncat mazăre,
o voi încerca și eu zilele viitoare!
O zi minunată îți doresc!
Pup și îmbrățișez cu drag!
Ce pofta mi-ai fact...mmm/
O mancare fix pe gustul meu! Pup
Foarte bun puiul cu mazare!
Multumesc mult pentru vizita.Va astept oricand cu placere.
Calde imbratisari tuturor.
Un fel de mancare mai clasic, dar cred ca sosul de rosii face diferenta. O seara buna iti doresc!
Mancarea preferata a baietilor mei !! Noua ne place!!!Pupici
Trimiteți un comentariu