Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 14 mai 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 mai 2012

PAINE CU MALAI SI PORUMB

 INGREDIENTE
150 ml.apa
250 g.smantana
100 ml.ulei
50 g.malai
1,1/2 lingurita sare
100 g.porumb din conserva
500 g.faina
2 lingurite drojdie uscata
Faina se cerne de doua ori pentru a fi mai aerata.Ingredientele se pun in cuva masinii de paine in ordinea scrisa,apoi se seteaza masina la programul framantat+dospit.Eu las doar la framantat aluatul de doua ori,apoi il scot din cuva si il  pun la crescut intr-un loc ferit de curent(cuptorul cu microunde nepornit).
Se formeaza painea si se lasa la crescut pana-si dubleaza volumul.Se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte,se presara cu seminte de mac si apoi se coace in cuptorul incins la foc potrivit.
Este o paine pufoasa.Pofta buna!




TuneList - Make your site Live