INGREDIENTE ALUAT
250 ml.lapte
3 linguri zahar
1 lingura miere
80 g.unt topit
75 ml.ulei
1 lingurita sare
500 g.faina
3 lingurite drojdie uscata
Se pun ingredientele in cuva masinii pentru paine in ordinea scrisa,apoi se seteaza programul framantat si dospit.Eu las aluatul la framantat de doua ori,apoi il pun la crescut in cuptorul cu microunde nepornit.
INGREDIENTE UMPLUTURA
800 g.branza de vaci bine scursa
1 lingurita coaja de portocale
7 linguri zahar
1 lingura zahar vanilat
1/2 lingurita sare
80 g.srafide
3 oua.
Se amesteca toate la un loc.
Aluatul se intinde intr-o foaie potrivit de subtire,se aseaza umplutura,apoi se ruleaza.Se lasa la crescut,apoi se unge cu galbenus de ou amestecat cu putin lapte,si se presara cu mac si zahar brut.Se coace la foc potrivit.Se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Pofta buna!