Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 2 martie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 martie 2012

BUDINCA DE PASTE CU BRANZA DE VACI SI CAS


INGREDIENTE
400 g.paste la alegere
500 g.branza de vaci
100 g.cas sarat (cas proaspat framantat cu sare dupa gust)
5 oua
200 g.zahar tos
3 plicuri zahar vanilat
Pastele se fierb,apoi se trec sub jet de apa rece pentru a indeparta amidonul.Ouale se separa.Se mixeaza albusurile spuma.Se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intaresc bine (ca o bezea).Cele doua feluri de branza se pun intr-un vas si se adauga galbenusurile.Se amesteca bine,apoi se incorporeaza pastele.La final se adauga albusurile si se omogenizeaza foarte bine.Un vas termorezistent se unge cu unt si se toarna compozitia.Se coace in cuptorul foarte bine incins,la foc potrivit pana se rumeneste usor.

Este tare gustoasa.Se poate servi cu smantana.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live