Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 17 octombrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 octombrie 2011

GALUSTE CU PRUNE SI ALUAT CU BRANZA DE VACI



 INGREDIENTE
100 g.branza de vaci
80 g.unt
2 galbenusuri
1 ou
100 g.faina
1 lingurita de zahar tos
100 g.pesmet
500 g.prune
2 linguri zahar pudra
1 lingura zahar vanilat
zahar cubic
putina sare
Se freaca 50 g.de unt,se adauga galbenusurile,oul,branza de vaci,zaharul tos,sarea,si se omogenizeaza bine.Se adauga faina si putin lapte (doar daca este nevoie),si se framanta cateva minute un aluat ca de paine.Se lasa pe masa.
Prunele se curata de samburi fara sa se rupa in jumatate,si apoi se umplu cu un cub de zahar si se strang.
Se formeaza bile din aluat.Se intinde cate o bucatica de  aluat pe masa unsa cu putin ulei ,se aseaza o pruna si se formeaza galustele.Se fierb in apa clocotita cu  putina sare,10-15 minute.In untul ramas se rumeneste pesmetul si  apoi se scoate pe o farfurie.Se trec galustele prin pesmet si se presara cu zaharul pudra amestecat cu zaharul vanilat.Pofta buna.



















TuneList - Make your site Live