Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: CIUPERCI CHAMPIGNON CONSERVATE TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 octombrie 2015

CIUPERCI CHAMPIGNON CONSERVATE

INGREDIENTE
ciuperci champignon
sare grunjosa neiodata

Se spala ciupercile si se curata.Cele mari se taie iar cele mici se lasa intregi.Se fierb 20 de minute,apoi se pun in borcane.Se adauga in fiecare borcan cate o lingurita de sare si se umplu cu apa in care au fiert.Se strange fiecare capac bine si se pun borcanele la sterilizat intr-un vas cu apa calda.Se lasa 90 de minute,iar dupa 24h se sterilizeaza inca 40 minute.Nu se adauga sare de lamaie.
Pofta buna!


5 comentarii:

Merișor spunea...

Ce idee faina! Like!

.✿*E LENA*✿. spunea...

Mulțumesc pentru rețetă,Mihaela!
O duminică frumoasă și o săptămână ușoară îți doresc!
Pup cu drag și mulțumesc de vizită!

Lubita Iancu spunea...

Waw ce reteta simpla,n-as fi crezut!! multumesc draga mea,pup!

Marius Barbu spunea...

Usor de realizat! Multumim pentru idee!
Iti doresc toate cel bune!

Camelia spunea...

Bună seara! Oare s-ar putea pune și mirodenii în apa în care fierb ciupercile? Mulțumesc anticipat!

TuneList - Make your site Live