INGREDIENTE
2 pulpe
1 capatana mica de usturoi
2 cepe mici
1 cutie rosii taiate in suc -450g
2 linguri ulei
300 ml.suc de rosii
1/2 legatura marar
1/2 lingurita zahar
sare dupa gust
Ceapa si mararul se toaca marunt.Usturoiul se piseaza.Carnea se rumeneste usor pe toate partile.Ceapa se inabusa cu o lingura de ulei si putina apa.Se adauga rosiile,usturoiul,mararul,sare dupa gust si se lasa la inabusit cateva minute.Se adauga apoi pulpele si sucul de rosii.Se fierbe la foc mic pana cand carnea este bine patrunsa si sosul ajunge la consistenta dorita.Daca este nevoie se mai adauga si putina apa.
Pofta buna!
16 comentarii:
Ce bine arata!
Imi place foarte mult puiul cu sos de rosii si un pic de usturoi. In perioada asta imi place chiar si cu ceva ceapa verde.
Multumim pentru reteta si iti dorim o seara placuta!
Ce pofta mi-ai facut! E una din mancarurile mele preferate, dar de mult nu am mai facut-o..
De mult n-am mai mancat... Si chiar ma gandeam, in ultima perioada n-am mai mancat deloc sosuri.. Da` de la tine nu refuz o portie!
Foarte buna reteta asta a ta!
Papa buna ! Ador puiul cu sos de rosii :)
Buna mancare ai facut!
Foarte frumos si gustos, imi place mult culoarea :)
Foarte apetisanta!
Bună, Mihaela dragă.
Arată foarte bine mâncarea ta, este foarte apetisantă şi sunt convinsă că este foarte gustoasă.
O seară minunată îţi doresc, draga mea.
Te îmbrăţişez cu mult drag. :)
Vin la masa ,dar sa fie painica de casa,s-a inteles ?
Delicios !
Ce bun trebuie sa fieeeee ! Seamana cu ostropelul.
Te tzuc cu drag !
Vin si eu la o portie. :)
Pulpele de pui sunt in frigider,reteta o am de la tine....eu ma pun pe treaba :) Pup
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE COMENTARIILE VOASTRE,SI VA MAI ASTEPT!
MULTE IMBRATISARI!
Nmai din fotografie arata minunat,mi-sa facut foame.
Trimiteți un comentariu