INGREDIENTE
1 kg.ficatei de pui
1 ceapa taiata in patru
7 catei de usturoi pisati
200 ml.apa
6 linguri unt
50 ml.suc de rosii
1 mar curatat de coaja si taiat felii
sare dupa gust
Intr-o tigaie se pun doua linguri de unt,se adauga ceapa si marul si se calesc cateva minute.Se adauga ficateii,sucul de rosii,usturoiul,sare dupa gust si se lasa sa se inabuse la foc mic 1o minute.Se adauga apoi apa si se lasa la fiert pana se inmoaie ficateii bine.Se descopera tigaia si se amesteca ficateii pana se rumenesc usor pe toate partile.Se rastoarna totul in vasul de la robotul de bucatarie,se adauga untul ramas si se paseaza.
Pofta buna.
4 comentarii:
Marul in pateu este o mica surpriza pentru mine. Sunt curios sa aflu gustul si merita incercat! Ca de obicei, imi plac retetele si prezentarile tale.
O seara buna iti doresc!
N-am facut niciodata pateu, desi am vrut de multe ori. Trebuie neaparat sa incerc si eu reteta ta, sotul meu e mare fan mere, asa ca sigur o sa-l surprind :)
Ce inimioare frumoase si apetisante!!
Te pup:*
Sarbatori fericite, Mihaela!
Iti doresc multa sanatate.
Trimiteți un comentariu