INGREDIENTE
1 ceapa uscata tocata marunt
2 fire ceapa verde
200 g.ciuperci conservate tocate marunt
200g.sunca taiata cubulete
5 oua
5 linguri faina alba
5 linguri smantana
3 linguri ulei
sare dupa gust
Intr-o tigaie se innabsa imperuna ceapa uscata,uleiul,un fir ceapa verde,si ciupercile scurse de zeama.Se potriveste de sare si apoi se lasa la racit.Intr-un castron se amesteca sunca,smantana si galbenusurile,Se adauga compozitia de ciuperci,restul de ceapa verde,faina si albusurile mixate spuma.Se omogenizeaza.Se toarna intr-o forma de silicon unsa cu putin unt.Se coace la foc potrivit.
Pofta buna!
6 comentarii:
Buona e anche bella!
opera de arta, nu placinta :)
Multumesc pentru aprecieri, dar eu sunt doar un amator. Tu faci mereu lucruri mult mai sofisticate decat mine, asa cum este si cazul de fata. La mine acasa ciupercile sunt acum la moda si imi place cum le-ai combinat.
Iti doresc multa sanatate!
Gand la gand cu bucurie, am facut si eu ceva asemanator azi. Sper sa o poztez maine.
Si bun si frumos. Cred ca as fi tare multumita daca as pregati asa ceva pentru o masa sarbatoreasca. Bravo !
Felicitari pentru reteta. Arata foarte bin e si sper ca familia mea o va aprecia atunci cand o sa o servesc. Multumesc pentru reteta!
Trimiteți un comentariu