INGREDIENTE
1 conserva rosii
2 linguri bulion
1 lingurita patrunjel proaspat
3 linguri ulei de masline
3 cepe tocate marunt
7 catei de usturoi pisati
100 ml.vin alb/rosu
1 lingurita zahar
1 lingurita busuioc
1 lingurita suc de lamaie
1/2 lingurita oregano
sare dupa gust
Uleiul se incinge si se adauga ceapa,usturoiul si 3 linguri de apa,si se inabusa cateva minute.Se adauga vinul,zaharul,bulionul,busuiocul,oregano,rosiile si sare dupa gust.Se amesteca bine si se lasa la fiert 25 minute la foc mic.La final se adauga patrunjelul si se mai lasa la foc 2-3 minute.Se lasa la racit,apoi se paseaza totul la blender.
Pofta buna
14 comentarii:
Foarte bun! Si ce boluri dragute ai!
Super! Cred ca l-as manca cu orice, poate chiar si gol... Imi place si trifoiasul format din bolurile in forma de inima.
Iti doresc o seara foarte placuta!
Mmm, trebuie sa fie tare bun! Pup!
Mmmm,ce sosulet bun am gasit aici!!
Bună, Mihaela dragă.
Ce minunăţie ne prezinţi tu aici! Ce bine arată sosul în bolurile acelea atât de frumoase. Sunt convinsă că este foarte gustos şi o să iau reţeta, îţi mulţumesc mult pentru ea.
Te îmbrăţişez cu mult drag, draga mea.
O zi minunată îţi doresc! :)
Bună draga mea Mihaela!
Arată super sosul tău,îmi plac tare mult bolurile tale!
O zi frumoasă ca o primăvară îți doresc!
Te pup și îmbrățișez cu drag!
Hmmmmmm....ce bun trebuie sa fie !!!Imi place prezentarea....de nota 10 !!!
Vad ca am dost ..."planificate"pe sos azi, amandoua. Eu am facut un sos Mole( rece)
Sa ai o primavara ca-n povesti, te tzuc !
Se poate manca si pe paine, nu doar la paste mmm :p
Mmm, si mie imi place sosul de rosii! Foarte bun!
Vai, ce postare frumoasa,miroase pana la mine a usturoi,merg sa aerisesc!:)
Vasele sunt super dragute !
Cat de bun trebuie sa fie sosul asta..
cu siguranta bun!pup
ce-mi plac bolurile!
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU COMENTARIILE VOASTRE DRAGI PRIETENI.
VA MULTUMESC PENTRU VIZITA,SI VA MAI ASTEPT!
Trimiteți un comentariu