Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: CARNE DE PORC CU SOS DE ROSII TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 septembrie 2015

CARNE DE PORC CU SOS DE ROSII

INGREDIENTE
500 g.carne de porc
3 rosii curatate si taiate marunt
2 gogosari taiati marunt
4 catei de usturoi pisati
1 ceapa tocata marunt
200 ml.vin alb
2 linguri bulion
1 lingurita boia dulce
2 linguri ulei
1 lingurita amidon
sare dupa gust
Carnea spalata se taie,se sareaza si se condimenteaza cu boia,apoi se inabusa in ulei si putina apa.Se adauga 500 ml.apa calda si se lasa la fiert pana se patrunde bine.Daca este nevoie se mai adauga cate putina apa.Se adauga ceapa,usturoiul,gogosarii,vinul,rosiile si bulionul si se fierb impreuna 15-20 minute.La final se adauga amidonul diluat cu putina apa rece.Se amesteca pana se ingroasa.
Pofta buna!

8 comentarii:

Danutza spunea...

Mancarica mea preferata!! E delicioasa!
Pupici :*

coco spunea...

usor si bun!

Maria Udrea spunea...

Foarte buna, am facut si eu zilele trecute ceva asemanator!

♥ E LENA ♥ spunea...

Bună Mihaela!
Arată super și foarte ușor de făcut!
O toamnă fericită îți doresc draga mea!
Pup cu drag și mulțumesc de vizită!

Lubita Iancu spunea...

Mmmm ce papica buna ai facut draga mea si ce-mi place!!!
Noi o mancam cu mamaliguta,voi nu??
Te pup fata gospodina si sanatate maxima!!

Marius Barbu spunea...

Cu asa sos de rosii cred ca nici nu mai imi trebuie carne...
Iti doresc toate cele bune!

Marius Barbu spunea...

Am probleme cand intru pe blogul tau. Am incercat acum cateva zile sa intru la acest articol si mi s-a blocat calculatorul. L-am lasat mai mult de 10 minute sa mearga pana sa-l restartez. In general am remarcat ca blogul tau se incarca mai greu decat oricare altul. Nu stiu de ce, dar asta e situatia. Nu stiu ce ar trebui facut. Daca poti, incearca sa-l verifici, poate remarci ceva in neregula.
Multa sanatate si un sfarsit de saptamana foarte placut iti doresc!

DiaMar bucataria galbena spunea...

Va multumesc mult pentru gandurile voastre.

Nu stiu de ce se incarca greu.Am verificat si nu pare a fi ceva in neregula,chiar nu stiu ce este.Eu iti multumesc pentru ca nu renunti la blogul meu.
Toate cele bune.

TuneList - Make your site Live