Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 23 aprilie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 aprilie 2012

JELEURI DIN SFECLA ROSIE

INGREDIENTE
400 g.sfecla rosie
80 g.zahar
15 g.gelatina
1 lingurita coaja de portocala confiata
3 linguri nuca de cocos
Gelatina se hidrateaza in 50 ml.apa rece.Sfecla se rade pe razatoarea fina.Se adauga zaharul si se lasa deoparte o ora,apoi se pune vasul la foc mic si se amesteca pana scade zeama.Se ia de pe foc si se adauga gelatina si coaja de portocale,amestecandu-se bine dupa fiecare.Se da la frigider pana se intareste putin,apoi se formeaza bilute care se trec prin cocos.
Sunt gustoase si aromate.Pofta buna.

TuneList - Make your site Live