Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 05 mai 2014 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 mai 2014

PULPE DE PUI CU SOS DE ROSII

INGREDIENTE
2 pulpe
1 capatana mica de usturoi
2 cepe mici
1 cutie rosii taiate in suc -450g
2 linguri ulei
300 ml.suc de rosii
1/2 legatura marar
1/2 lingurita zahar
sare dupa gust
Ceapa si mararul se toaca marunt.Usturoiul se piseaza.Carnea se rumeneste usor pe toate partile.Ceapa se inabusa cu o lingura de ulei si putina apa.Se adauga rosiile,usturoiul,mararul,sare dupa gust si se lasa la inabusit cateva minute.Se adauga apoi pulpele si sucul de rosii.Se fierbe la foc mic pana cand carnea este bine patrunsa si sosul ajunge la consistenta dorita.Daca este nevoie se mai adauga si putina apa.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live