Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 04 iulie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 iulie 2012

TIRAMISU CU CAPSUNI

INGREDIENTE
250 g.capsuni
250 g.mascarpone
150-200g.http://diamar99.blogspot.ro/2012/06/lapte-condensat.html
250 ml.frisca
piscoturi
cafea preparata
cacao pentru pudrat
Capsunile se taie felii.Frisca rece se mixeaza spuma tare.Mascarpone se mixeaza cu laptele condensat,apoi se adauga frisca si se omogenizeaza.
O tava se tapeteaza cu folie.Se aseaza un strat de piscoturi foarte putin insiropate in cafea+crema+felii de capsuni,etc.Ultimul strat este de piscoturi.Se tine la frigider 8-9 ore,apoi se cerne cacaua deasupra.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live