Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 25 noiembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 noiembrie 2011

FASOLE NOUA CU CARNATI AFUMATI


INGREDIENTE
1 kg. fasole 
6 carnati afumati
4 cepe potrivite
1 morcov potrivit
4 rosii potrivite
1 ardei gras rosu
1/2 capatana de usturoi
2 legaturi de marar
1 legatura patrunjel
2 linguri ulei
2 linguri bulion
sare dupa gust

Fasolea se pune la fiert de doua ori in apa calda cate 10 minute.Dupa ce s-a scurs si a doua oara,se pune iar la fiert in apa calda cu putina sare.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in ulei si putina apa.Se adauga morcovul ras pe razatoarea fina,si ardeiul taiat cubulete.Se calesc impreuna 7-8 minute,apoi se toarna peste fasole. 
Se lasa la fiert la foc potrivit 30-35 minute,apoi se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete,o parte din verdeata,bulionul si usturoiul pisat.Se lasa la fiert pana se inmoaie fasolea.Se adauga carnatii taiati felii si restul de verdeata si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Se serveste cu mamaliguta,cu muraturi sau cu ce doreste fiecare.Pofta buna.







TuneList - Make your site Live