Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 27 februarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 februarie 2012

CIOCOLATA CU OREZ EXPANDAT SI SIROP DE MENTA


INGREDIENTE
300 g.zahar tos
60 g.cacao
100 g.unt
200 ml.apa
2 linguri zeama de lamaie
500 g.lapte praf
100 g.orez expandat
50 ml.sirop concentrat de menta
25 ml.esenta de menta Dr.Qetker
O tava se tapeteaza pe toata suprafata cu folie alimentara.Laptele praf si cacaoa se amesteca,apoi se cern pentru a indeparta eventualele cocoloase.Se adauga orezul expandat si se omogenizeaza.Untul,apa,zaharul si zeama de lamaie se amesteca intr-un vas la foc mic pana se topeste untul,apoi se fierbe inca 7-8 minute.Se ia vasul de pe foc si se toarna siropul peste amestecul de lapte praf si se omogenizeaza bine totul.Se incorporeaza apoi  esenta si siropul de menta.Se rastoarna compozitia in tava si se da la frigider pana se intareste si poate fi portionata.

Are un gust grozav de menta.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live