Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 08 iunie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 iunie 2012

SANDWICH CU INGHETATA-TRICOLOR


INGHETATA CU CIOCOLATA SI CACAO
100 g.zahar
100 g.ciocolata 50%cacao
100 ml.lapte
1 ou
500 ml.frisca 30% grasime
1,1/2 lingura cacao
Laptele,zaharul si oul se amesteca.Se pune vasul la foc mic si se amesteca pana se ingroasa putin,apoi se strecoara pentru a indeparta eventualele cocoloase.Se adauga ciocolata rupta bucatele si cacaoa, amestecand bine dupa fiecare.Se lasa sa se raceasca si se adauga frisca mixata spuma tare.Se omogenizeaza compozitia,si se da la congelator.
INGHETATA CU LAPTE CONDENSAT
400 g.http://diamar99.blogspot.ro/2012/06/lapte-condensat.html
600 ml.frisca 30%grasime
2 plicuri zahar vanilat
Frisca foarte rece se mixeaza spuma tare,apoi se adauga laptele condensat si zaharul vanilat.Se omogenizeaza si se da la congelator.
INGHETATA CU FRUCTE DE PADURE
400 g.fructe de padure
150 g.zahar
400 g.http://diamar99.blogspot.ro/2012/06/lapte-condensat.html
600 ml.frisca 30 %grasime
Fructele de padure si zaharul se amesteca,apoi se pun la foc si se fierb 15 minute.Se lasa sa se raceasca,apoi se paseaza la robot,dupa care se strecoara pentru a indeparta semintele.Se pune din nou vasul la foc mic si se lasa pana se ingroasa,amestecand periodic.Se lasa la racit.Frisca foarte rece se mixeaza,apoi se adauga laptele condensat si piureul de fructe.Se amesteca bine dupa fiecare.Se da vasul la congelator.
ASAMBLAREA INGHETATEI
O foaie de napolitana se unge cu ciocolata topita.Se lasa sa se intareasca,apoi se aseaza inghetata.Se acopera cu alta foaie de napolitana unsa cu ciocolata.Se da la congelator 10-12 ore,apoi se taie.

Este ceva de munca la ea,dar este foarte gustoasa.Pofta buna!

TuneList - Make your site Live