Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: marți, 18 martie 2014 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 martie 2014

RULOURI CU NUCA SI CACAO

INGREDIENTE ALUAT
250 ml.lapte
2 linguri zahar
2 linguri miere
75 g.unt topit
75 ml.ulei
1 lingurita sare
1 lingurita coaja de lamaie confiata
500 g.faina
3 lingurite drojdie uscata
Faina se cerne de doua ori pentru a fi cat mai aerata.Se pun ingredientele in cuva masinii pentru paine in ordinea scrisa,apoi se seteaza masina la programul framantat si dospit.Deja stiti cum procedez eu cu aluatul,asa ca nu va mai spun.


INGREDIENTE UMPLUTURA
150 g.nuca macinata
3 linguri cacao
1 lingurita scortisoara
6 linguri zahar
lapte
Se amesteca nuca,cacaoa,scortisoara si zaharul,apoi se adauga atata lapte cat este nevoie pentru a se ajunge la consistenta dorita.
Se intinde aluatul in foaie de 1cm.grosime,se aseaza umplutura,apoi se ruleaza cat mai strans.Se lasa la crescut,apoi se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte,se presara cu zahar brut.Se coace la foc potrivit.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live