Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 02 decembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 decembrie 2011

PRAJITURA CU PERE


INGREDIENTE
4 pere tari
60 g.faina
3 linguri zeama de lamaie
2 linguri amidon
3 oua
50 g.zahar pudra
300 ml.lapte
40 g.unt
1 lingura zahar tos
1/2 lingurita scortisoara macinata
putina sare
Perele se curata de coaja si de seminte.Se taie felii,se aseaza intr-o forma rotunda si se stropesc cu zeama de lamaie.Ouale se mixeaza cu zaharul pudra si putina sare.Se adauga faina,amidonul ,scortisoara si laptele amestecand bine dupa fiecare.Se toarna compozitia peste pere,iar deasupra se aseaza untul taiat bucatele.
Se da tava la cuptor,la foc potrivit pana se aureste frumos deasupra.Se lasa sa se raceasca in forma.Se pudreaza cu zahar tos.Pofta buna.






TuneList - Make your site Live