Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 13 august 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 august 2012

PAINE CU PIURE DE PRUNE

PIURE DE PRUNE
400 g.prune curatate
300 ml.apa
Se fierb impreuna pana cand se inmoaie prunele.Se dau prin blender,apoi se strecoara pentru a indeparta pielita fructelor.Se masoara cantitatea necesara.

INGREDIENTE ALUAT
1 ou
100 ml.ulei
4 linguri zahar
2 lingurite sare
450 ml.piure de prune
700 g.faina
2,1/2 lingurite drojdie uscata
Se pun ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea scrisa.Se seteaza la programul framantat si dospit.Eu las aluatul doar la framantat de doua ori,apoi il scot intr-un lighean si il las la crescut in cuptorul cu microunde nepornit.Se formeaza painea,apoi se lasa iarasi la crescut.Se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte,si se presara seminte de mac si seminte de susan deasupra.Se coace in cuptorul bine incins pana cand se rumeneste frumos.
Este o paine pufoasa.Pofta buna!


TuneList - Make your site Live